Menu

Partnerbeleid

FAMO werkt al jaren samen met diverse partners. Dit is voor de netwerk en kennisfunctie die de FAMO heeft van grote toegevoegde waarde. Zo werken we samen met verschillende zusterverenigingen en andere overheidsorganisaties. Daarnaast werken we ook samen met zakelijke partners die de FAMO (onder)steunen in het bereiken van haar missie en visie.

Waarom samenwerken met FAMO?

  • U draagt bij aan de professionalisering van overheidsprofessionals en bouwt mee aan waardevolle netwerken.
  • U vergroot de zichtbaarheid en positioneer van uw organisatie als kennispartner bij de relevante beslissers in de publieke sector door:
  1. Een workshop of onderwerp aan te dragen waardoor u onder de vlag van de FAMO specifiek uw kennis en expertise kunt delen. De FAMO zorgt voor de uitnodiging, locatie en faciliteiten*.
  2. Mee te denken over de invulling van het programma van de aangeboden activiteiten. De uiteindelijke keuze, invulling en opzet van de bijeenkomst is verantwoordelijkheid van de FAMO.
  3. Tijdens de twee circulaire bijeenkomsten met uw organisatie aanwezig te zijn met een stand.
  4. Een banner van uw organisatie met een link naar uw website en een toelichting van 300 woorden op de website van FAMO te plaatsen.
  5. Maandelijks een inhoudelijke bijdrage te leveren voor de digitale nieuwsbrief van FAMO. Uw banner en logo wordt ook vermeld in de nieuwsbrief.
  • Onze programmamanager en het verenigingsbureau bieden u uitstekende ondersteuning.
  • We bieden u een gratis lidmaatschap voor 1 persoon.

* De FAMO houdt het recht voor de workshops en artikelen af te wijzen wanneer de inhoud niet voldoende aansluit bij de doelgroep, of de kwaliteit onvoldoende is, of wanneer de commerciële doeleinden te veel de boventoon voeren.

Tarief partnership

Voor een bijdrage van € 5.000,- (excl. BTW) per jaar werkt u samen FAMO aan de professionalisering van overheidsprofessionals en bouwt u mee aan een waardevol netwerk.

Interesse?

Heeft u interesse in een samenwerking met FAMO? Vul het aanvraagformulier in, dan nemen we snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Sluiten
X Zoek