Menu
Over Famo Onze partners Publicaties Jouw netwerk!

Lidmaatschap

Waarom lid worden van FAMO?

FAMO is hét netwerk voor managers en beleidsmedewerkers die bij de lokale overheid werkzaam zijn en die zich verder willen professionaliseren op het gebied van bedrijfsvoering met een integrale aanpak Onze focus ligt met name op de vakgebieden financiën, planning & control, HRM, en informatiebeleid.

Door actief betrokken te zijn met ons netwerk weten we precies wat er speelt op dit gebied. Hierdoor leggen we de verbinding tussen de behoefte naar kennis en de praktijkervaring met deze kennis elders, in nauwe samenwerking met onze partners. Samen met deze partners organiseren regelmatig wij bijeenkomsten waar boeiende sprekers en facilitators hun kennis en praktijkervaringen met u delen.

Verbinding, inspiratie en professionaliseren

Met ons netwerk verbinden we u met de andere leden en laat u zich inspireren. Zo creëren we een constante ontwikkeling van de professionalisering van dit vakgebied. Met een lidmaatschap maakt u deel uit van dit netwerk waarbij deze verbinding, inspiratie en professionalisering de leidraad vormen van onze missie: bedrijfsvoering met een integrale visie en aanpak.

Lidmaatschap biedt u

  • Een netwerk van meer dan 700 vakgenoten.
  • Gratis toegang tot de vele kleine bijeenkomsten én korting op de toegangsprijs van de voor- en najaarsbijeenkomst en het FAMO jaarcongres.
  • Een gratis servicelijn (secretariaat@famo.org / 0183 – 641 081)
  • Een FAMO e-nieuwsbrief, een LinkedIngroep en de website www.famo.org met actuele vakinformatie.

Contributie

  • Lidmaatschap voor overheidsorganisaties bedraagt € 212,- (exclusief btw) per jaar, per persoon*.
  • Lidmaatschap voor bedrijven of ZZP'ers bedraagt € 350,- (exclusief btw) per jaar, per persoon.

*Bent u de eerste persoon binnen uw overheidsorganisatie, zoals een gemeente of een samenwerkingsverband, die zich aansluit bij FAMO dan maakt u het eerste jaar gratis kennis met FAMO.

Aanmeldformulier

Sluiten
X Zoek