Menu

Lidmaatschap

Waarom lid worden van FAMO?

FAMO is hét netwerk voor managers en beleidsmedewerkers die bij de lokale overheid werkzaam zijn en die zich verder willen professionaliseren op het gebied van bedrijfsvoering met een integrale aanpak Onze focus ligt met name op de vakgebieden financiën, planning & control, HRM en informatiebeleid.

Door actief betrokken te zijn met ons netwerk weten we precies wat er speelt op dit gebied. Hierdoor leggen we de verbinding tussen de behoefte naar kennis en de praktijkervaring met deze kennis elders, in nauwe samenwerking met onze partners. Samen met deze partners organiseren regelmatig wij bijeenkomsten waar boeiende sprekers en facilitators hun kennis en praktijkervaringen met u delen.

Verbinding, inspiratie en professionaliseren

Met ons netwerk verbinden we u met de andere leden en laat u zich inspireren. Zo creëren we een constante ontwikkeling van de professionalisering van dit vakgebied. Met een lidmaatschap maakt u deel uit van dit netwerk waarbij deze verbinding, inspiratie en professionalisering de leidraad vormen van onze missie: bedrijfsvoering met een integrale visie en aanpak.

Lidmaatschap biedt u

  • Een netwerk van meer dan 800 vakgenoten.
  • Gratis toegang tot de vele kleine bijeenkomsten én korting op de toegangsprijs van de voor- en najaarsbijeenkomst en het FAMO jaarcongres.
  • Een gratis servicelijn (secretariaat@famo.org / 0183 – 641 081)
  • Een digitale FAMO nieuwsbrief, een online community en de website www.famo.org met actuele vakinformatie.

Contributie

Type lidmaatschap
tarief (excl. BTW)
Contributie leden - persoonlijk lidmaatschap
€ 275
Bedrijfsleden/zzp-ers
€ 425
Organisatie-lidmaatschap (onbeperkt aantal leden)
€ 675

Het organisatie-lidmaatschap voor non-profit organisaties geeft voor alle leden van de betreffende (non-profit) organisatie onbeperkt toegang tot de maandelijkse webinars en de fysieke bijeenkomsten. Vooralsnog wordt rekening gehouden met minimaal 2 fysieke bijeenkomsten, waaronder die in het voor- en najaar rondom de gemeentefondscirculaires.

Tarieven bijeenkomsten
tarief (excl. BTW)
Webinars alle leden
Gratis
Fysieke bijeenkomsten - persoonlijk lidmaatschap
Gratis

Aanmeldformulier

Sluiten
X Zoek