Menu

Wie jarig is trakteert!

donderdag 25 februari 2021
adlasz 10 jaar

Adlasz bestaat tien jaar en daarom hebben we een cadeautje voor u. We trakteren u op 10 webinars die laten zien dat onze adviseurs en projectmanagers nog altijd midden in de materie staan. De onderwerpen van de webinars richten zich op actuele onderwerpen op het Sociaal Domein en Planning en Control. Deelname is uiteraard gratis.

Naast het delen van de relevante en gerichte kennis van vandaag, blikken we ook graag even terug. Binnen het lokaal bestuur is in het voorbije decennium veel gebeurd- van de transities in het sociaal domein tot Participatiewet en Rechtmatigheidsverklaring. In drie vraaggesprekken laten onze partners ‒ en deels grondleggers van het bedrijf ‒ hun licht schijnen op die enerverende periode, waarin Adlasz zijn bestaansrecht volledig heeft bewezen.

Toen we in 2011 aftrapten, wilden we een kritische, frisse blik toevoegen aan de advisering van het lokaal bestuur. Wat is er over van die pioniersmentaliteit, en wat vormt verder de meerwaarde van Adlasz? Hoe slagen we erin om ook de komende tien jaar de immer complexere theorie naadloos te verbinden met een voor u vlot verlopende praktijk?

Uitnodiging

Houd de website van Adlasz in de gaten. Daar vindt u het programma en de betreffende data van alle webinars en treft u de inspirerende interviews aan met onze founding fathers.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek