Menu

Vijfdaagse masterclass - De strategische financial

woensdag 15 januari 2020

De VNG Academie en het Zijlstra Center van de Vrije Universiteit Amsterdam bieden een vijfdaagse masterclass aan waarin flexibiliteit in financieel denken en handelen en bestuurlijk adviseren centraal staan. Elke masterclass start met een inhoudelijke inleiding door een ervaren docent, waarin actuele kennis over het centrale thema wordt aangeboden. Vervolgens maakt u de vertaling en toepassing van die kennis naar de praktijk.

In het complexe speelveld van de lokale overheden en gemeentefinanciën moet u snel kunnen schakelen tussen het algemeen en politiek belang en de specifieke deel- en eigenbelangen. Er wordt van u gevraagd dat u het verhaal achter de cijfers kunt vertellen; ook in de taal van de bestuurders. Bovendien moet u een goede adviseur zijn, die handelingsperspectief biedt.

Na afloop bent u beter toegerust om uzelf strategisch te positioneren binnen de organisatie waarin u werkt en uw rol in te vullen als gevraagd en ongevraagd adviseur aan het management en anderen die bij uw organisatie betrokken zijn.

De vijf masterclasses zijn op:

  • Dag 1: 03 februari 2020
  • Dag 2: 10 maart 2020
  • Dag 3: 09 april 2020
  • Dag 4: 14 mei 2020
  • Dag 5: 28 mei 2020

Locatie en tijd

Utrecht

15.30 – 20.30 uur

Doelgroep

(startende) financials en controllers bij gemeenten, die een volgende stap naar strategisch (business) controller willen zetten. Maar ook voor ambtenaren die in hun werk te maken hebben met gemeentefinanciën en hun kennis en inzicht daarover willen vergroten.

Kosten € 2725,-

Meer informatie

Via VNG academie

vng zijlstra
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek