Menu

Vice-voorzitter FAMO ontvangt het eerste exemplaar van de ‘Adlasz voor de slimme gemeente’

woensdag 7 februari 2018

17 januari jl. werd aan het einde van het RiskCongres Lokaal Bestuur in de fraaie Statenzaal van Provinciehuis Utrecht het eerste exemplaar van de “Adlasz voor de slimme gemeente” overhandigd aan Astrid van de Klift, vice-voorzitter van FAMO door Roel van den Bersselaar. In het zojuist verschenen boek zijn de visies van verschillende experts gepubliceerd. Het boek omvat 176 pagina’s en is rijk voorzien met illustraties, tabellen en schema’s.

Het delen van visies en ervaringen is altijd slim, ook voor het lokaal bestuur

Dit handboek 2018 voor de slimme gemeente omvat bijdragen van gerenommeerde specialisten uit de sector van het lokaal bestuur. In het handboek vindt u niet alleen de theoretische achtergrond, maar de vertaalslag naar de praktijk wordt ook gemaakt, waardoor het echt een onmisbaar handboek is geworden voor de slimme gemeente!

Alle artikelen en bijdragen zijn netjes en overzichtelijk met aparte kleuren ingedeeld in rubrieken en voorzien van nuttige illustraties en tabellen. Na het voorwoord van FAMO vindt u de rubrieken Governance en Control, Risicomanagement, Sociaal Domein en Financiën om af te sluiten met het interview met de gemeente Schouwen-Duiveland.

Interesse? Bestel de Adlasz voor slimme gemeente

U kunt dit handboek bestellen voor € 46,69 excl. BTW bestellen op de webiste van Riskcompliance.

Vice-voorzitter FAMO ontvangt het eerste exemplaar van de ‘Adlasz voor de slimme gemeente’ Vice-voorzitter FAMO ontvangt het eerste exemplaar van de ‘Adlasz voor de slimme gemeente’
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek