Menu

Van onzekerheid naar vertrouwen

vrijdag 12 april 2019

Van verticaal naar horizontaal, van centraal naar decentraal en van overheidsdenken naar overheidsparticipatie en co-creatie. Ontwikkelingen met gevolgen voor ons dagelijks doen! We gaan naar een samenleving 3.0 en verkeren in een kantelperiode.

Hofmeier

Steeds meer gaat het om het verkrijgen van vertrouwen, geen regels maar het zorgen voor meer keuzevrijheid, geven van meer ruimte aan initiatieven en het geven van aandacht en tijd om zaken te regelen. Dit alles draagt bij aan continue groei en verbetering van uw resultaten.

Evenwicht tussen de harde en zachte elementen

Hofmeier is vanuit de kennisgedrevenheid en waardevermeerdering aan de overheidsmarkt zich bewust van deze ontwikkelingen. Onze professionals en consultants spelen daarop in met een scherp oog voor de gevolgen voor de bedrijfsvoering. We zorgen voor een evenwicht tussen de harde en zachte elementen. Want natuurlijk moeten de “harde" zaken op orde zijn binnen uw gemeenten. Maar het is steeds belangrijker hoe de organisatie met zijn mensen het oppakken en erin geloven! Bent u op zoek naar een business partners dit soort financiële, organisatie- en verandervraagstukken op te lossen?

Maak uw gemeente toekomstbestendig

We hebben een scherp oog voor trends en ontwikkelingen die u raken. Diverse adviseurs uit de gemeentepraktijk staan voor u klaar. Zij spreken dezelfde taal, zijn in staat snel te doorgronden wat er bij u leeft en hoe we uw financiële, organisatie- en verandervraagstukken samen met succes kunnen aanpakken.

De professionals en consultants in specialistische teams, binnen de sector Public (overheid, onderwijs & zorg) gaan voor een optimale inrichting en invulling van de bedrijfsvoering door het leveren van een actieve bijdrage aan kennis en kunde. Doel: het toekomstbestendig maken van uw gemeente, realiseren van groei en behalen van uw organisatiedoelen!

Wij helpen u graag bij het toekomstbestendig maken van uw gemeenten. Samen zetten we onzekerheid om in vertrouwen. Wij denken graag met u mee:

Partnerbijdrage

Auteur: Eric Roels
Sectormanager en adviseur Overheden bij Hofmeier

Roels-Eric-2018-1-300x300 Hofmeier
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek