Menu

Update je kennis van het BBV

zaterdag 22 januari 2022

Het BBV staat nooit stil: de actuele ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Segment organiseert daarom regelmatig het BBV opfris- en actualiteitenprogramma. In één praktische dag krijg je bruikbare tips en handreikingen en kun je jouw ervaringen delen met andere cursisten.

Actualiteiten

De nieuwe notities Lokale heffingen en paragraaf bedrijfsvoering vragen de nodige aandacht. Dat geldt ook voor de Kadernota rechtmatigheid 2021/2022. Hebben jullie alle stellige uitspraken en aanbevelingen op een rijtje en weet je wat je moet doen? Verder zijn er natuurlijk de generieke vragen en antwoorden over 2021. Het programma biedt ook handvaten voor je plan om de financiële verordening 212 Gemeentewet te actualiseren of bijvoorbeeld een nota activabeleid. Nieuwe raadsleden en gemeentefinanciën/BBV is best een boeiende. In dit programma krijg je ook inspiratie en handreikingen om de nieuwe raadsleden mee te nemen in jouw financiële wereld.

Incompany

Heeft jullie gemeente meerdere medewerkers die op de hoogte gebracht willen worden van het BBV? Dan is een incompany cursus bij uitstek geschikt. Wij passen de inhoud van de cursus aan op de behoefte van jullie team. Door dit maatwerk ben je verzekerd van een efficiënte training toegespitst op jullie praktijk. Incompany cursussen kunnen zowel online als fysiek ingepland worden.

Over de docent

Bert de Brouwer is concerncontroller bij de gemeente Leusden. Bert staat met beide benen in de “financiële modder”. Zijn werkervaring stelt hem in de gelegenheid om te schakelen tussen de theorie en de praktijk over de volle breedte en diepte van de financiële functie.

Bert weet ondanks de “droge materie” het BBV overtuigend neer te zetten en “levend” te maken met praktische voorbeelden, casussen en opdrachten uit de praktijk.

Meedoen?

De eerstvolgende uitvoering is op 15 maart 2022.

Meer informatie en inschrijven

Partnerbijdrage

170811- AB logo naast elkaar
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek