Menu

Terugblik op de FAMO Voorjaarsbijeenkomst

zondag 16 juni 2019

Het doet deugt om te zien dat de bezoekersaantallen stijgen ten opzichte van voorgaande bijeenkomsten. Je krijgt het gevoel dat je iets mist als je er niet bij bent geweest. Daarom een korte impressie van de ALV FAMO en de voorjaarsbijeenkomst FAMO die vrijdag 14 juni 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvond.

Tijdens de ALV deed de voorzitter verslag over het afgelopen jaar en is een doorkijk gegeven naar de toekomst. De FAMO is bezig met een doorontwikkeling die zijn vruchten begint af te werpen; er is sprake van een lichte stijging van het aantal leden, de contacten met de partners zijn verstevigd en er worden nieuwe activiteiten ontwikkeld.

Kennisplatform: van informeren naar meer interactie

Het voorjaarscongres staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen. De presentaties zijn een mix van nieuws ophalen en kennis delen. Er is sprake van interactie tussen de sprekers en de zaal. FAMO blijft zich inzetten om als kennisplatform haar leden te informeren maar vraagt ook in toenemende mate interactie van de leden. Aandachtspunt is wel om in de toekomst wat meer ruimte te bieden aan de leden zodat er een nog betere interactie kan plaatsvinden.

Uiteraard zijn we zuinig op onze leden en dat betekent dat we mensen naast informatie ook een lunch aanbieden zodat ze zowel geestelijk als lichamelijk met een voldaan gevoel huiswaarts kunnen keren.

Download hier de presentaties

27 september 2019: FAMO Najaarscongres

We zien u graag terug op ons najaarscongres op de laatste vrijdag van september, dit jaar is dat vrijdag 27 september. Reserveer deze datum alvast in uw agenda. Wij zorgen er voor dat het de moeite waard is.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek