Menu

Terugblik Digitale ALV met aansluitend FAMO Webinar ‘Uitkeringsstelsel van het Rijk'

maandag 5 december 2022

Beste FAMO-leden,

Op vrijdag 2 december heeft de ALV van de FAMO plaatsgevonden. Hier is de begroting voor 2023 besproken en vastgesteld. Verder is er aandacht gevraagd voor de nog vacante positie van algemeen bestuurslid en een oproep gedaan aan FAMO-leden om hun eventuele interesse in deze functie aan te geven bij het bestuur. Aansluitend op de ALV heeft er een webinar plaatsgevonden over het 'Uitkeringsstelsel van het Rijk'. Tjerk Budding, hoogleraar Sector Public Accounting, verbonden aan het Zijlstra Centra for Public Control, Governance & Leaderschip en tevens lid van de Raad van Advies van de FAMO licht gedurende dit webinar een onderzoek toe dat hij samen met COELO uitgevoerd heeft.

Naast Tjerk Budding hebben ook Prof. dr. Maarten Allers, hoogleraar economie van decentrale overheiden, en Jan van der BIj, Ministerie van BZK hun kijk op dit onderwerp gegeven.

Wij kunnen terugkijken op een erg interessante bijeenkomst!

De presentatie van de sprekers vind je hier. De webinar kun je terug kijken via de link in de community, hier vind je ook het besproken adviesrapport.

Heb jij naar aanleiding van de webinar nog vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om in de community een reactie achter te laten! Zo kunnen andere gebruikers jouw vraag beantwoorden of hun opvattingen delen.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek