Menu

Strategisch risicomanagement

woensdag 14 augustus 2019

Het risicoprofiel van gemeenten is behoorlijk dynamisch te noemen. Wat is risicomanagement? Hoe ziet het proces er uit? En, hoe zet u risicomanagement daadwerkelijk op de kaart in uw organisatie? De meeste gemeenten zijn al in meer of mindere mate aan de slag met risico’s en risicomanagement. Lastig is de stap naar integraal risicomanagement, waarbij risicomanagement echt gaat leven in de organisatie.

Volg de praktische cursus strategisch risicomanagement

Op 9 september geeft VNG Academie deze ééndaagse cursus strategisch risicomanagement. De cursus wordt uitgevoerd door gemeentelijke risicospecialisten met jarenlange praktijkervaring risicomanagement binnen gemeenten. Zij kennen de risicocultuur en het risicoprofiel van gemeenten als geen ander en kunnen daardoor veel voorbeelden uit de praktijk noemen. Alle deelnemers ontvangen gratis het boek 'No risk No fun' van Robert ’t Hart en René Pennings !

Deze praktische cursus biedt u de basisbeginselen van risicomanagement, vanuit de verschillende stappen in het proces. Daarnaast helpt de cursus u een juiste stap verder te zetten naar integraal strategisch risicomanagement. Een terugkomsessie behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Ga voor meer informatie, programma, kosten en inschrijving naar de website van de VNG Academie.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek