Menu

Slimmer en zinvol organiseren in de (semi) publieke sector!

vrijdag 25 januari 2019

Denk je dat zou ik ook wel willen? Kom dan woensdagmiddag 6 februari 2019 naar de FAMO bijeenkomst waar Marjan Schils, van JS Consultancy, met jou in gesprek gaat over zaakgericht werken, of zoals Marjan het zegt: “Zinvol organiseren”.

Marjan is dagelijks bezig om het werk binnen de (semi) publieke sector slimmer te organiseren. In haar gestructureerde aanpak combineert zij haar bedrijfskundige kennis met haar expertise op het gebied van samenwerking, leiderschap en cultuur. Het is haar overtuiging dat het (re)organiseren van het werk een stuk slimmer kan. Met zinvol organiseren haal je de ballast uit de organisatie van je werk en ga je terug naar de kern. Het vraagt een andere manier van werken, een andere rolverdeling en andere sturing. Het is van belang dat je de juiste stappen op het juiste moment zet.

Inschrijving en kosten

FAMO nodigt je uit om samen in gesprek te gaan over dit thema en te onderzoeken wat we in de ontwikkeling voor elkaar kunnen betekenen. Zaakgericht werken helpt gemeenten om dienstverlening en bedrijfsvoering te verbeteren.

Locatie: HNK Utrecht Centraal (Arthur van Schendelstraat 650)
Tijd: 15:30 - 18:00 (met aansluitend warm buffet)
Kosten: De kosten voor deze bijeenkomst bedragen voor leden € 50,- en NIET leden € 100,- exclusief BTW.

Naar inschrijving
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek