Menu

Semble: het nieuwe community en kennisplatform voor FAMO-leden

vrijdag 24 januari 2020
semble

FAMO gaat werken met een vernieuwd ledenadministratiesysteem met extra functionaliteiten. Dit nieuwe systeem heet Semble en zorgt ervoor dat FAMO-leden elkaar kunnen bereiken en benaderen op een online platform. Binnen Semble kunt u berichten lezen en delen, documenten bekijken en aanmelden voor bijeenkomsten! Hierdoor wordt onze verenging een krachtige en actieve kennis community. Overal en op elk moment kunt u inloggen en deelnemen aan onze community.

Inloggen in Semble

Met Semble verandert ook de manier van inloggen. Alle FAMO-leden krijgt vanuit Semble een email op het bij ons bekende emailadres, waarmee een inlogaccount aangemaakt kan worden. Vanaf dat moment kunnen de leden inloggen met dat account op de FAMO website. Binnen het platform kunt u uw persoonlijke gegevens zien en aanpassen. Een gebruiksaanwijzing hoe Semble werkt, vindt u in Semble onder ‘berichten’.

Geen lid en toegang tot Semble

Bent u nog geen lid van FAMO en maar wilt u ook toegang tot het online kennis en community platform? Meld u dan aan voor een FAMO-lidmaatschap. Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op onze website: https://www.famo.org/lidmaatschap/

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het secretariaat@famo.org

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek