Menu

Segment introduceert Summerschool

dinsdag 23 juni 2020

De zomer van 2020 zal een bijzondere worden. Gaan we op vakantie in Nederland? In het buitenland? Of blijven we thuis? Waar je ook bent, in juni, juli en augustus organiseert Segment onder de naam Segment Summer School leeractiviteiten die je online kunt volgen.

De Summer School bevat virtuele klaslokalen, workshops en vragenuurtjes op verschillende vakgebieden en voor verschillende doelgroepen binnen de gemeente. Alle lesvormen zijn digitaal en online te volgen, waardoor je plaatsonafhankelijk deel kunt nemen.

Zo organiseren we de populaire cursus ‘Hoe werkt de gemeente’ met onze innemende docent Dick Bakhuizen deze zomer geheel online. Ook bieden diverse coaches hun diensten aan om medewerkers op weg te helpen in het thuiswerktijdperk. Leidinggevenden helpen we in deze coronatijden op weg met de korte workshop ‘Leidinggeven op afstand’. Want hoe stuur je medewerkers nu effectief aan? Trainer Jop Jurriaans denkt met je mee en geeft praktische handvatten.

Werk je in het fysieke domein? Dan is de leergang Grip op belangen in het fysieke domein iets voor jou. Leer adviseren, omgaan met belangen en beïnvloeden bij initiatieven in het fysieke domein.

Gratis content

Verschillende zaken in de Summer School zijn zonder kosten te volgen. Denk aan webinars en de gratis Thuiswerkcheck. Deze is in te vullen om inzicht te krijgen in jouw eigen behoeftes om ontspannen en effectief thuis te kunnen werken.

Naast bovenstaande voorbeelden zijn er nog tal van leeroplossingen te vinden in de Summer School, op het gebied van Burgerzaken, grondzaken en de Wnra. Gedurende de zomer word het programma aangevuld met extra activiteiten, dus hou de site regelmatig in de gaten voor het nieuwste aanbod!

Bekijk het Segment Summer School programma

Partnerbijdrage

segment 3508x1890
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek