Menu

Op zoek naar een inhuis training financiën?

donderdag 29 september 2022

Ben je als leidinggevende op zoek naar een training of opleidingsprogramma op het gebied van financiën voor jouw organisatie? Een advies- of ontwikkeltraject dat zich specifiek richt op jullie medewerkers? Segment heeft jarenlange ervaring met het trainen van financiële teams bij diverse gemeenten, van BBV tot Treasury en van Risicomanagement tot Btw-regelgeving. Wij brengen samen met jou de leervraag in kaart en wij brengen je medewerkers de vakkennis en vaardigheden bij waar ze direct in de praktijk mee aan de slag kunnen.

Speciale wensen
In een oriënterend gesprek wordt verkend wat jullie wensen zijn en adviseren wij je over de inhoud en aanpak. Vervolgens maken wij een op maat gemaakte (vrijblijvende) offerte op waarin onze aanpak is verwoord. Gaat jullie organisatie akkoord met de offerte? Wij ontzorgen jullie dan zoveel mogelijk: Segment neemt alles omtrent de training in handen, van planning tot uitnodigen van de deelnemers en van het boeken van een eventuele externe locatie tot de uitvoering.

Docenten uit de praktijk
Onze docenten kunnen allen putten uit jarenlange relevante praktijkervaring en zijn daarnaast door onszelf opgeleid in didactische werkvormen en onderwijskundige methoden. Wij hebben genoeg expertise in huis om op nagenoeg elk onderwerp een op maat gemaakte training op te zetten.

Train nog in 2022
Is er op korte termijn een training nodig, bijvoorbeeld om nieuwe medewerkers van de benodigde kennis te voorzien? Ook in het najaar van 2022 hebben wij nog mogelijkheden voor het plannen van een inhuis training. Wij kunnen snel schakelen, dus neem vooral contact op om te zien wat wij voor jullie kunnen betekenen. Onze opleidingsadviseurs voorzien je graag van advies.

Bekijk ons aanbod: Financiën en bedrijfsvoering - Segment opleidingen of bel met 033 – 434 50 80.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek