Menu

Nieuwe website voor Commissie BBV

woensdag 12 december 2018

Vanaf 1 januari 2019 gaat de website van de commissie BBV over naar een nieuwe leverancier.

Wat betekent dat voor de ‘gebruiker’?

  1. Raadplegen website: dat blijft hetzelfde ofwel vanaf 7 januari leidt www.commissiebbv.nl je automatisch naar de nieuwe omgeving.
  2. Andere opbouw: de informatie uit de oude omgeving is dan overgezet naar de nieuwe omgeving. Deze is op een andere manier opgebouwd: per (sub)onderwerp. Door ‘hierop te klikken’ krijg je nadere informatie zoals notities of eerder gestelde vragen en antwoorden daarop.
  3. Nieuwsberichten: om die te ontvangen moet je je eenmalig aanmelden /registreren onder Direct naar op het hoofdscherm of door ‘te klikken’ op ‘Registreren’ in het tabblad rechts.
  4. Vragen stellen: ook daarvoor geldt dat je je eerst eenmalig moet aanmelden /registreren. Daarna kun je een vraag stellen door ‘te klikken’ op de button Stel een vraag.
  5. Reageren op vragen: dat kan als je bent aangemeld /geregistreerd.

Nadere instructies staan op de nieuwe website. Vanaf 2 januari is de ‘oude’ omgeving dus niet meer bereikbaar. Alle inhoud daarvan is dan overgezet.

Vragen en antwoorden (V&A)

De in de tweede helft van 2018 behandelde vragen en antwoorden (V&A) zijn beoordeeld op het bieden van nader inzicht ten opzichte van de notities van de commissie. Deze zijn nu gepubliceerd met een groepering per onderwerp.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek