Menu

Nieuwe programmamanager stelt zich voor

woensdag 7 november 2018

Mijn naam is Jos van Hout. Bijna 44 jaar actief binnen het domein van de lokale overheid. Ooit als jonge ambtenaar begonnen op de afdeling financiƫn. Later heb ik mijn weg gevonden binnen het aandachtsgebied van welzijn en onderwijs. Al redelijk snel ben ik als leidinggevende binnen de gemeente aan de slag gegaan. Naast gemeente administratie (GA I) en Hoger Bestuursambtenaar heb ik ook opleidingen gevolgd op het terrein van management. Op latere leeftijd heb ik mijn rechtenstudie afgerond bij de Open Universiteit en me verdiept in het fenomeen "persoonlijk leiderschap".

Na enkele jaren binnen het sociaal domein gewerkt te hebben, kreeg ik de kans om mijn interesses in de bedrijfsvoering verder te ontwikkelen en ben ik als gemeentesecretaris aan de slag gegaan. De functie van gemeentesecretaris heb ik bijna 13 jaar bekleed.

De laatste jaren ben ik actief als zelfstandig adviseur/interimmanager. In die hoedanigheid ben ik actief geweest binnen het sociaal domein; zowel op lokaal niveau als binnen samenwerkingsorganisaties. Daarnaast ben ik als interim afdelingshoofd betrokken geweest bij de voorbereiding van herindelingsvraagstukken en het voorbereiden van de start van een nieuwe gemeente.

Bij de FAMO heb ik mijn nieuwe uitdaging gevonden: mede vorm geven aan vernieuwing en verjonging van de vereniging, het ondersteunen van het bestuur, het onderhouden van contacten met partners en kennisdelers en het mede organiseren van evenementen biedt voor mij voldoende perspectief om actief aan de slag te gaan.

Ik hoop u te ontmoeten op de evenementen van de FAMO. Tot ziens!

foto famo nieuwsbrief
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek