Menu

Nieuw FAMO programma 2020/2021 bekend

vrijdag 23 oktober 2020
header social media nieuw

De bijzondere situatie van het eerste halfjaar 2020 heeft velen van ons uitgedaagd om na te denken over het “nieuwe normaal”. Ook de FAMO heeft de uitdaging opgepakt om meer digitaal in contact te komen met haar leden en partners. Samen met onze kennis- en businesspartners hebben we al een aantal experimenten ondernomen om met webinars en andere digitale bijeenkomsten onze leden mee te nemen in de ontwikkelingen die zich voordoen. Hoe gaan we nu verder?

Maandelijks een thema webinar en delen van actualiteiten

Vanaf november staat er elke 1ste vrijdag van de maand een thema op de FAMO-agenda! Samen met één (of meerdere) van onze partners gaan we maandelijks een ander thema centraal stellen en in een digitale bijeenkomst toelichten. En elke bijeenkomst starten we met een actualiteit die op dat moment aandacht behoeft om zo kennis en ervaringen te delen met alle deelnemers.

Vrijdag 6 november thema 'Omgevingswet'

Vrijdag 6 november a.s. staat als eerste het thema ‘omgevingswet’ centraal. In deze bijeenkomst vertelt de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) meer over de implementatie van de Omgevingswet voor bedrijfsvoeringsprofessionals. Op de FAMO-website vind je meer informatie over het programma en hoe je je kunt aanmelden.

Data voor agenda

Noteer onderstaande data alvast in je agenda en houd de FAMO-website in de gaten voor de inschrijving. De thema’s zijn nog onder voorbehoud, behalve het thema van 6 november.

  • Vrijdag 6 november 2020 - Omgevingswet
  • Vrijdag 4 december 2020 - Sturen op vertrouwen
  • Vrijdag 8 januari 2021 – Sociaal Domein
  • Vrijdag 5 februari 2021 – Digitale transformatie
  • Vrijdag 5 maart 2021 – Digitalisering financiële functie

Kosten & Deelname

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FAMO voor € 25,-. Meer informatie over een FAMO lidmaatschap vind je op onze website.

Wij zien er naar uit je te mogen verwelkomen op de digitale bijeenkomst van vrijdag 6 november 2020!

Met hartelijke groet,
Astrid van de Klift
Voorzitter FAMO

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek