Menu

Inkopers gezocht voor onderzoek naar Sociaal publiek aanbesteden

dinsdag 12 juni 2018

David den Uyl, Student MSc Global Business & Sustainability aan de Erasmus Universiteit is bezig met zijn afstudeeronderzoek: Sociaal publiek aanbesteden door de ogen van een inkoper. In dit onderzoek gaat hij in op de samenwerking tussen (lokale) overheden en sociale ondernemingen. Na het advies van de Sociaal Economische Raad in 2015 waarin overheden werden aangemoedigd meer met sociale ondernemingen te gaan samenwerken, probeert hij substantiƫle, praktische en academische fundamenten over het sociale inkoopproces stap-voor-stap in te richten.

David wil voor deze afstudeeropdracht graag in contact komen met inkopers die recent bij een aanbesteding of inkoopproces met een sociale onderneming betrokken zijn, of daar middenin zitten. In een persoonlijk gesprek wil hij bespreken welke stappen tijdens het inkoopproces worden ondernomen, welke uitdagingen dit met zich meeneemt en welke ideeƫn de inkopers hierbij hebben.

Wil je meewerken aan het onderzoek of ben je benieuwd naar de uitkomst ervan, neem dan contact op met David den Uyl, uyl.davidden@gmail.com

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek