Menu

Fijne feestdagen en blijf gezond!

dinsdag 22 december 2020
Astrid van de Klift vice-voorzitter FAMO

Wie had vorig jaar rond deze tijd kunnen bedenken dat we digitale kerstborrels zouden houden? En toch is dat vrijwel de enige manier om elkaar dit jaar een fijne kerst toe te wensen. Gelukkig raken we er steeds meer aan gewend. Dit geldt ook voor de FAMO!

In maart waren we nog een beetje zoekende hoe we in deze corona-omstandigheden van betekenis zouden kunnen blijven. Inmiddels hebben we de draad opgepakt en bieden we jullie maandelijks een bijeenkomst aan met een actueel interessant thema. Daarnaast worden tijdens deze bijeenkomsten ook actualiteiten gedeeld, waarbij we samen met het Rijk, VNG en onze andere partners relevante actuele informatie uitwisselen. In deze tijden van onzekerheid, waarbij veel gemeenten zoekende zijn naar beheersbaarheid van hun financiƫn, is dit des te meer van toegevoegde waarde. Ook merken we dat er veel gebeurt, zowel op het gebied van regelgeving zoals de rechtmatigheidsverklaring maar ook ten aanzien van de herverdeling van het gemeentefonds, de coronacompensatie, digitalisering en het thuiswerken. Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen is het zeker aan te bevelen om deze bijeenkomsten te volgen!

Voor nu wens ik jullie allen hele fijne feestdagen toe. Het aantal besmettingen is zorgelijk. Des te meer hoop ik dat dit virus jullie bespaard blijft. Dus: blijf gezond! Ik hoop jullie weer te mogen ontmoeten op 8 januari bij de eerstvolgende bijeenkomst in het nieuwe jaar. BZK zal dan een aantal actuele ontwikkelingen delen en ook hopen we dan meer te kunnen vertellen over de uitkomsten naar het onderzoek over de financiƫn van de jeugdhulp!

Astrid van de Klift
Voorzitter FAMO

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek