Menu

FAMO in een nieuw jasje!

vrijdag 5 juni 2020

Met trots introduceren wij ons nieuwe logo! Een nieuwe huisstijl met een moderne en frisse uitstraling volgens onze kernwaarden Verbinden, Inspireren en Professionaliseren. Vanaf vandaag zijn de website, social media kanalen, nieuwsbrief en andere communicatie-uitingen aangepast naar de nieuwe huisstijl.

FAMO LOGO MEI 2020

Wat betekent de nieuwe huisstijl voor u?

Behalve een nieuwe look-and-feel, zal er voor u als bezoeker van de website niets veranderen. Alle functionaliteiten blijven hetzelfde.

NIEUW: Kennisdelen door digitale ontmoeting!

Als vereniging vinden we het belangrijk juist in deze tijd, waarin het coronavirus een grote impact heeft op de samenleving en fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, er voor elkaar te zijn. Netwerken en kennisdelen is nu meer dan ooit nodig. Daarom gaan we onze bijeenkomsten digitaal faciliteren. Met onze webinars willen we u inspireren, nieuwe inzichten geven en in contact brengen met vakgenoten om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen.

Vandaag vindt de eerste digitale FAMO voorjaarsbijeenkomst plaats. Deze keer in de vorm van een webinar 'live' te volgen achter de laptop. In dit webinar lichten het Ministerie van BZK en de VNG de laatste stand van zaken toe over de ontwikkeling van het gemeentefonds.

Wilt u ook een webinar van FAMO volgen?

Via de FAMO nieuwsbrief, website, LinkedIn pagina, LinkedIn groep en Twitter account houden wij u op de hoogte van onze en de activiteiten van onze partners. Heeft u vragen over onze webinars? Of heeft u vragen over wat de nieuwe huisstijl voor u gaat betekenen? Neem contact op met het secretariaat via secretariaat@famo.org of bel 0183 – 641 081.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek