Menu

FAMO bestuursleden actief op congressen

maandag 24 oktober 2022

VNG Realisatie Jaarevenement

patrick spigt

Op 10 november a.s. vindt het VNG Realisatie Jaarevenement plaats. In diverse talkshows worden actuele thema’s rondom bedrijfsvoering, trends en ontwikkelingen voor gemeenten besproken.

Patrick Spigt, directeur Dienstverlening en bedrijfsvoering en algemeen bestuurslid van de FAMO, neemt deel in een paneldiscussie over de digitale veiligheid en continuïteit. Dit onderwerp is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. De dreiging groeit exponentieel en vraagt dringend aandacht van ons allen. Ook binnen de FAMO zal dit onderwerp de komende periode meer aandacht krijgen.

Seminar Jaarrekeningactualiteiten voor Gemeenten en Provincies

Ruben Bakema

Op 10 november a.s. vindt in Utrecht het Seminar Jaarrekeningactualiteiten voor Gemeenten en Provincies plaats. In een panelgesprek gaat Ruben Bakema, controller bij de gemeente Westland en bestuurslid van de FAMO, in op de mogelijkheden om het jaarrekeningproces te versnellen. Na het panelgesprek gaan de aanwezigen in groepen uiteen om aan de hand van stellingen met elkaar verdere diepgang op te zoeken en ervaringen te delen.

Meer informatie over de onderwerpen die besproken worden gedurende de paneldiscussies kun je lezen in de FAMO community.

Lees hier meer!
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek