Menu

Even voorstellen: Martine de Bas

donderdag 1 april 2021

Met ingang van 1 april heb ik het stokje overgenomen van Jos van Hout als programmamanager bij de FAMO. Mijn naam is Martine de Bas en ik ben naast mijn werkzaamheden voor de FAMO werkzaam als programma-manager regionale samenwerking WMO bij een samenwerkingsverband van vijf gemeenten in de regio Westland/Delft en in mijn vrije tijd ook nog de trotse eigenaar van Bed & Breakfast De Vestingdriehoek in Gorinchem. En voor wie het zich afvraagt: nee, je zou me niet kunnen kennen van het gelijknamige programma ;-)

De FAMO staat – net als heel veel andere verenigingen – op een kruispunt. De afgelopen maanden hebben we best veel aan kennisuitwisseling kunnen doen met de webinars, maar nu langzaam het eind van de pandemie gloort, is het tijd om de balans op te gaan maken. Wat willen we van de afgelopen maanden meenemen naar de toekomst en hoe zorgen we er tegelijkertijd voor dat we ook in 2021 (en verder) wel een vereniging blijven die bestaat vóór en dóór elkaar? Een belangrijk deel van de opdrachten die ik heb meegekregen van het bestuur zijn er op gericht om daar een antwoord op te kunnen geven. Dat betekent dat we jullie de komende tijd actief gaan benaderen om hierbij te helpen. Wat we doen, doen we immers voor jullie: de leden!

Uiteraard hoef je met goede ideeën niet te wachten: ze zijn altijd welkom via projecten@famo.org of stuur me een appje, dan (video)bel ik of één van mijn collega’s je terug.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten binnen de mogelijkheden die we nu hebben. Graag tot ziens!

Martine de Bas
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek