Menu

Eerste leerkring over bedrijfsvoering positief ontvangen

woensdag 28 november 2018

Op vrijdag 16 november 2018 heeft onze partner Berenschot de eerste van een serie van drie bijeenkomsten verzorgd van de FAMO leerkring ‘bedrijfsvoering binnen het sociaal domein’

Ontwikkeling naar partnerschap

Vanuit verschillende invalshoeken werd de bedrijfsvoering belicht. Een groot voordeel is dat Berenschot zowel de invalshoek van de gemeente als de invalshoek van de aanbieders goed kent. De heldere presentatie en de interactie met de deelnemers verduidelijkte de complexe problematiek van de bedrijfsvoering binnen het sociaal domein. Uiteindelijk hebben alle partijen er voordeel bij als het opdrachtgever- en opdrachtnemerschap binnen het sociaal domein zich ontwikkelt naar partnerschap.

Nieuwe inzichten

De enthousiaste deelnemers stonden open voor de ideeën van anderen, maar waren ook bereid ideeën te delen. Zo deed men nieuwe inzichten op en werd er geconstateerd dat de problematiek binnen gemeenten in grote lijnen vergelijkbaar is. Dat vond men een geruststellende gedachte.

Tweede leerkring 1 maart 2019

Zowel de groep deelnemers als FAMO en Berenschot zien uit naar de 2e bijeenkomst ‘Inzicht in de cijfers: sturing en control in het sociaal domein die op 1 maart 2019 plaatsvindt. U kunt zich hiervoor al aanmelden via de website van FAMO. Let op! Voor de leerkring is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek