Menu

Digitalisering Planning & Control: BMC Insight-app

donderdag 6 september 2018

Digitalisering Planning & Control: BMC Insight-app

Op elk tijdstip over de juiste informatie kunnen beschikken, toegankelijk en direct bruikbaar, dat is essentieel voor raadsleden, collegeleden en ambtenaren. BMC Insight maakt bedrijfsvoering en control ondersteunend aan uw kernopgaven als publieke organisatie.

BMC biedt nu de BMC Insight-app aan die volledig grip geeft op de P&C-processen, waarmee iedere gebruiker op een efficiënte manier zijn eigen ordening kan aanbrengen in het totaal van informatie. Een grote verbetering in vergelijking met de traditionele situatie: minder ingewikkeld en minder omslachtig.

Digitalisering Planning & Control: BMC Insight

Staat de digitalisering van uw P&C producten op de agenda en bent u op zoek naar een vernieuwende aanpak, waarbij de eindgebruiker centraal staat? Dan is de BMC Insight-app hiervoor dé oplossing!

BMC biedt nu de BMC Insight-app aan die volledig grip geeft op de P&C-processen, waarmee iedere gebruiker op een efficiënte manier zijn eigen ordening kan aanbrengen in het totaal van informatie. Een grote verbetering in vergelijking met de traditionele situatie: minder ingewikkeld en minder omslachtig.

BMC Insight biedt focus, korte cycli, is compact en flexibel. U krijgt richting en samenhang in uw doelen en kunt daarover op een efficiënte manier de dialoog voeren, zowel ambtelijk als bestuurlijk.

De innovatieve BMC Insight-app maakt het voor de bestuurder mogelijk om optimaal te sturen en om zich altijd en volledig en met feiten onderbouwd te verantwoorden aan de raad en de inwoners. Elke gebruiker kan zelf zijn memo’s toevoegen.

Belangrijke voordelen van de BMC Insight-app zijn:

- De BMC Insight app neemt het bestuur als eindgebruiker van de P&C producten als centrale uitgangspunt. Dit maakt dat het eindproduct beter aansluit op de behoefte van de eindgebruiker. Overigens is er ook een aparte module managementinformatie, die alleen beschikbaar is voor de ambtelijke organisatie.

- De BMC Insight app werkt in de cloud, waardoor alle benodigde informatie direct en eenvoudig beschikbaar is op alle devices.

- De kosten voor de BMC Insight app zijn beperkt, vooral ook omdat geen applicatiebeheer noodzakelijk is. Aanpassingen in de presentatie of structuur kunnen zelfstandig door de gemeente worden doorgevoerd, zonder daarbij afhankelijk te zijn van BMC, waardoor er dus ook geen sprake is van extra kosten.

- De BMC Insight app is gericht op samenwerking door middel van scrum. Er is dus bewust niet gekozen voor een uitgebreid workflowsysteem dat vaak leidt tot inefficiënte processen en onderlinge irritaties. Samenwerking op basis van scrum leidt tot minimaal 20% efficiëntere processen en kwalitatief betere eindproducten.

Wethouder Peter Feller, van gemeente Goeree-Overflakkee, is enthousiast over BMC Insight en het gebruiksgemak:

‘De BMC Insight-app is een mooi vormgegeven, maar vooral laagdrempelige app, die zeer eenvoudig is in gebruik. Wij willen als gemeente graag op een toegankelijke manier inzicht geven in de begroting en in andere financiële beleidsdocumenten. Deze app draagt daar zeker aan bij, doordat de informatie direct toegankelijk en beschikbaar is voor iedereen die iets wil weten over de financiën en plannen van de gemeente.’

Ook gemeente Ouder-Amstel heeft voor BMC Insight gekozen. Gemeentesecretaris Luuk Heijlman zegt hier het volgende over:

‘We hebben gekozen voor de BMC Insight app omdat deze ons in staat stelt om aan inwoners en politici beter inzichtelijk te maken wat wij nu eigenlijk belangrijk vinden en hoe wij ons geld uitgeven. Een aansprekende wijze van verantwoorden naar inwoners toe draagt bij aan het begrip en daarmee aan het vertrouwen dat inwoners hebben voor het werk dat de gemeente doet. De app is flexibel ingericht, zodat wij onze prioriteiten goed kwijt kunnen’.

Interesse?
Heeft u ook interesse in de BMC Insight-app? Voor meer informatie of voor een oriënterende afspraak, kunt u contact opnemen met senior accountmanager Thijs Berkers via telefoonnummer 06-21489476 of per e-mail naar thijs.berkers@bmc.nl. - BMC

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek