Menu

De nieuwe FAMO Community is live!

maandag 10 oktober 2022

Beste FAMO-leden,

De nieuwe FAMO Community is live! In deze digitale omgeving kunnen FAMO-leden informatie delen en raadplegen, verbinding maken met andere FAMO-leden en discussiëren over relevante onderwerpen. Er is net een email verstuurd waarin jullie informatie vinden over de werking van deze community. Deze instructie zit ook als bijlage bij dit bericht gevoegd. Indien jij jouw account nog niet hebt geactiveerd, is er ook een activatielink verstuurd waarmee je deze kan activeren.

Onder lidorganisaties staan alle gemeenten en organisaties die lid zijn van de FAMO of waarvan een medewerker een persoonlijk lidmaatschap heeft. Je kunt hier eenvoudig nakijken of een gemeente al lid is van de FAMO. Mocht de gemeente die je opzoekt niet naar voren komen, dan is deze (nog) geen lid van de FAMO. Een mooie gelegenheid om onze vereniging dan juíst daar te gaan promoten.

Wist je dat bij een organisatielidmaatschap de mogelijkheid bestaat om ongelimiteerd collega's aan te melden voor de community? Is jouw collega nog niet aangemeld? Meld dit dan bij de contactpersoon van jouw organisatie en laat je collega aanmelden. Jouw collega kan zich ook direct zelf aanmelden voor de community door het aanmeldformulier in te vullen via deze link. Ben je persoonlijk lid, maar wil je dit omzetten naar een organisatielidmaatschap? Stuur dan een mail naar het secretariaat of vul het contactformulier in via deze link.

Bij gebruikers vind je alle personen die lid zijn van de vereniging, ongeacht het type lidmaatschap. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een medewerker van een bepaalde gemeente, zoek dan op de plaatsnaam van de gemeente en je krijgt een mooi overzicht van de medewerkers die een profiel hebben aangemaakt. Ook kun je hier nagaan wie van jouw collega's al een profiel hebben aangemaakt én welke collega's in de lijst ontbreken. Promoot de community onder jouw collega's, dan ontvangen zij ook al het relevante nieuws en informatie over het vakgebied. En het mooie is: het gebruik van de community is gratis voor alle medewerkers van lidorganisaties met een organisatielidmaatschap.

Wij hopen dat jullie veel kennis en ervaringen opdoen én delen via de community. Samen maken we de community tot een waardevol platform!

Met vriendelijke groet,

Het FAMO-bestuur

Ga hier direct naar de FAMO community!
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek