Menu

Webinar ‘fysieke’ dashboards Waarstaatjegemeente

dinsdag 14 januari 2020 14:00
header-Waarstaatjegemeente_1

Webinar ‘fysieke’ dashboards Waarstaatjegemeente

Bent u benieuwd naar cijfers over de verkeersveiligheid of de hoeveelheid ‘groen’ in uw gemeente? Of naar de woningvoorraad en het aantal afgegeven bouwvergunningen?

Gemeentelijk dataplatform Waarstaatjegemeente is dit najaar uitgebreid met twee nieuwe en twee vernieuwde dashboards, die alle vier betrekking hebben op het fysieke domein. Nieuw zijn de dashboards Mobiliteit en Duurzame Leefomgeving . De dashboards Energietransitie en Bouwen en Wonen zijn verrijkt met nieuwe data en indicatoren.

Aanmelden

Op 14 januari 2020 organiseert VNG Realisatie om 14:00u een webinar over de inhoud en het gebruik van de nieuwe dashboards. Daarvoor kunt u zich hier aanmelden.

Bent u verhinderd op 14 januari? Meldt u zich dan alsnog aan. U ontvangt een link waarmee u het webinar kunt terugkijken op een moment dat het u uitkomt.

Over waarstaatjegemeente

Het dataplatform Waarstaatjegemeente bundelt, bewerkt en presenteert data van en over gemeenten voor iedereen. Op deze site vindt u cijfers over alle 355 Nederlandse gemeenten op alle belangrijke beleidsterreinen. De ‘dashboards’ maken het makkelijk om gemeenten te vergelijken. De instructievideo’s maken u snel vertrouwd met dit platform en de mogelijkheden.

Meld u hier aan voor het webinar
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek