Menu

De businesscontroller, baan van de toekomst - Adlasz

vrijdag 25 februari 2022 09:00 - vrijdag 25 februari 2022 10:00
image002

Datum: vrijdag 25 februari 2022
Tijd: 09.00 - 10.00 uur
Locatie: online webinar
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Adlasz bestaat tien jaar en daarom hebben we een cadeautje voor u. We trakteren u op webinars die laten zien dat onze adviseurs en projectmanagers nog altijd midden in de materie staan. De onderwerpen van de webinars richten zich op actuele onderwerpen op het Sociaal Domein en Planning en Control. Deelname is uiteraard gratis.

De businesscontroller, baan van de toekomst

Op dit moment tekent zich nog een verschil af tussen de rol van de financial en de business controller. Waar je als financial controller vooral terug in de tijd kijkt en het heden analyseert, richt je je blik als businesscontroller met name op de toekomst. In principe gaat de businesscontroller verder waar de financial controller ophoudt.

Veelal gaat financial control over budgetbeheer en wordt nog onvoldoende aandacht besteed aan de driehoek ‘beleid-uitvoering-financiën’. Het complexer worden van de bedrijfsvoering, een onzekere toekomst door veranderingen en innovatie (zoals automatisering en robotisering) vraagt een andere invulling van de rol van de controller.

Hoe speel je als controller in op deze ontwikkelingen en hoe ziet de toekomst van de controller eruit? Welke rol speelt de driehoek ‘beleid-financiën-uitvoering’ in deze toekomst?

In dit webinar worden de relevante vragen behandeld over de veranderende rol van de controller. Wat is nodig om in control zijn? Wat verwachten organisatie? Hoe gaat de controller hiermee om?

Klik hier om in te schrijven voor webinar
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek