Menu

Congres VNG Realisatie

woensdag 28 maart 2018 09:00 - woensdag 28 maart 2018 17:30
Datum28 maart 2018
Tijden9:00 - 17:30 uur
LocatieDe Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht

Het is 2050 en we kijken samen terug naar 2018. In 2018 zien we hoe gemeenten zich voorbereiden op een toekomst met zaken zoals een common ground, Internet of things, Smart Cities, etc. en de nieuwe samenwerkingsvormen die dit mogelijk maken. Welke keuzes zijn toen gemaakt die zo een stevig fundament hebben neergelegd dat we er 30 jaar later nog mee werken. En ja voor de echte historische liefhebbers is er nog een echte reis naar 1985 naar de groene boekjes van de VNG. Hadden de gemeenten toen toch al niet veel goede ideeën?

Voor wie?

Het programma is afgestemd op gemeentesecretarissen, directeuren en hoofden van gemeentelijke diensten en domeinen, I&A managers en betrokken uitvoerders. Zodat u samen vanuit uw gemeentelijke doelstellingen kunt bepalen hoe u invulling kunt geven aan uw beleid. Het congres VNG Realisatie: ‘Back to the future’ is een samenvoeging van het voormalige DA2020 congres van KING en de Ambtelijke Topconferentie van de VNG.

Waarom komen?

Dit heeft het congres Congres VNG Realisatie: ‘Back to the future’ u te bieden:

  • Een inspirerend programma met interactieve sessies, netwerkcafe’s, informatiemarkten en discussieplatforms;
  • Aandacht voor actuele thema’s en maatschappelijke opgaven, verschillende beleidsdomeinen en de bijbehorende gemeentelijke doelstellingen;
  • Meer inzicht in wat andere gemeenten al doen en te bieden hebben en wat er voor u mogelijk is om de uitvoering te verbeteren en zo informatiesamenleving met beide handen aan te pakken.

Meld u nu vast aan met het aanmeldformulier. Meer over het congres leest u op de site van DA20202.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek