Menu

Bouwstenen voor Sociaal bijeenkomst 'Hoe ziet de toekomst van maatschappelijk vastgoed eruit?'

donderdag 30 november 2017 09:30 - donderdag 30 november 2017 17:00

Op donderdag 30 november worden de resultaten van het ontwikkelwerk rond maatschappelijke voorzieningen en vastgoed gepresenteerd.

Het afgelopen jaar is er in Bouwstenenverband hard gewerkt aan de dromen die er bestaan rondom maatschappelijk vastgoed en voorzieningen. De resultaten zien er veelbelovend uit, er zullen op deze dag tien voorzieningen- en vastgoed nieuwtjes gepresenteerd worden.

In het hoofdprogramma wethouder Johan Weijland van de gemeente Ede, vicevoorzitter van de PO-raad Anko van Hoepen en Marc van Leent als 'uitvinder' van Bouwstenen voor Sociaal.

Tijdens het programma het laatste nieuws over:

  1. Het werken vanuit de bedoeling bij onderwijs en zorg
  2. Het meten van gebruikerstevredenheid
  3. De afweging tussen renovatie of nieuwbouw
  4. Recepten voor hergebruik
  5. De verduurzaming
  6. Spelregels voor goed onderhoud
  7. Nieuwe contractvormen
  8. Voorzieningen- en vastgoedplannen
  9. Informatiemanagement
  10. De vastgoedorganisatie (rollen en formatie)


Geen theorie of top down-verhalen. Maar over wat kan en werkt in de praktijk van zowel grote als kleine gemeenten. En uitgebreid de gelegenheid om met elkaar en met de sprekers in gesprek te gaan, waaronder de Commissie Nijpels.

Alles over de najaarsbijeenkomst vindt u op een speciale website. Daar leest u ook met wie u die dag in gesprek kunt en welke organisaties zich al hebben aangemeld.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Bouwstenen voor Sociaal (het platform voor maatschappelijk vastgoed).Vorig jaar kwamen er meer dan 300 deelnemers. We hopen dat u er dit jaar ook bij bent. U kunt zich hier aanmelden.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek