Menu

Adlasz webinar: Heeft risicomanagement een tegengesteld effect op interne controle?

vrijdag 28 oktober 2022 10:31
adlasz famo

Op veler verzoek en vanwege de actualiteit verzorgt Adlasz nogmaals het gratis Adlasz webinar: Heeft risicomanagement een tegengesteld effect op interne controle?

Dit webinar vindt plaats op vrijdag 25 november 2022 van 09:00 - 10:00 uur via MS Teams.

Met de invoering van de rechtmatigheidsverantwoording krijgen risicomanagement en interne controle meer aandacht binnen de gemeente. Interne controle werd eerder vooral gezien als een verplichting van de accountant, nu is er een verschuiving zichtbaar naar de eigen wens om ‘in control’ te zijn. In dit webinar gaan wij in op de veranderingen door de invoering van de rechtmatigheidsverantwoording en geven wij een toelichting op risicomanagement en interne controle.

Vanuit onze visie en praktijkervaring behandelen wij de vraag “Heeft risicomanagement een ‘tegengesteld effect op interne controle?”. Onze collega’s drs. Rachel de Kort RA en drs. Edwin van de Pol RA AA, verzorgen het webinar. Inschrijven kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar secretariaat@adlasz.nl. Wij hopen u wederom in grote getalen te treffen voor deze inspirerende sessie.

Onze doelgroep voor dit webinar: ambtenaren werkzaam bij lokale overheden.

Lees meer op onze website via onderstaande knop.

Lees hier meer
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek