Menu

RiskCongres Lokaal Bestuur in Control

woensdag 17 januari 2018 13:15 - woensdag 17 januari 2018 17:05

Datum: Woensdag 17 januari 2018, 13.15 – 18.00 uur
Locatie: Statenzaal van het Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA UTRECHT
Aanmelden: www.riskcongreslokaalbestuur.nl/inschrijven
Kosten: € 275,- excl. BTW (FAMO leden € 50,- korting)

Woensdag 17 januari 2018 organiseert Risk & Compliance het Riskcongres Lokaal Bestuur in Control. Wat zijn de uitdagingen voor het jaar 2020 in de publieke sector op het gebied van risk & compliance voor de beleidsmakers en beleidsbepalers. Daar willen we met dit congres een antwoord op geven, met hulp van de experts uit de sector zelf. Het programma staat in het teken van de publieke sector, waarin het voldoen aan de uitgevaardigde regels over risicomanagement (en compliance) hoog op de agenda staat.

Programma

13.15u.
Inloop, registratie en overhandiging van het congresboekje
13.45u.
Welkom door Content Director Piet Klop en de Gedeputeerde van de provincie Utrecht Pim van den Berg
14.00u.
Interactief plenair programma vanuit het perspectief van de gemeenten

Wethouder Paulus Jansen van Utrecht zal spreken over de uitdagingen van een grote gemeente. Jack Kruf, directeur van PRIMO Nederland, tevens President van PRIMO Europe zal het totaalbeeld schetsen van alle gemeenten in Nederland, de huidige kernrisico’s benoemen en suggesties doen voor besturing. Wolfje Mijnders, werkzaam bij de Gemeente Veenendaal zal vanuit het perspectief van de kleine(re) gemeenten haar commentaar geven op de twee presentaties van de beide heren.
15.15u.
Networking pauze in de Foyer van het Provinciehuis Utrecht
15.40u.
Hoe kan je als lokaal bestuur richting geven aan innovatie in complexe vraagstukken?

Vanuit een regionaal perspectief gaat Jelle van der Weijde nader in op de risico’s en het spanningsveld tussen innovatie en de regels.
16.10u.
De risico’s van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), de impact ervan in relatie tot digitale transformatie en de gevolgen voor het lokaal bestuur

André Biesheuvel geldt als de expert op dit gebied en wijst u op de gevolgen van niet nakoming van deze Europese verordening. Kenny van Ierlant, digital thought leader van Virtual Clarity (UK) zal daarop inhaken en de noodzaak van digitale transformatie aan de kaak stellen.
Onder leiding van Jack Kruf, zullen Jelle van der Weijde, André Biesheuvel en Kenny van Ierlant geconfronteerd worden met een expert panel, dat de confrontatie aangaat met de sprekers.
16.55u.
Overhandiging van het eerste exemplaar Handboek Adlasz voor de slimme gemeente
17.00u.
Afsluiting door Content Director Piet Klop in de Statenzaal met aansluitend een networking cocktail


Het volledige programma vindt u op de website RiskCongres Lokaal Bestuur, evenals een lijst met sprekers.

Aanmelden

Aanmelden voor het congres doet u op de website Riskcongres Lokaal Bestuur. FAMO is event partner van het RiskCongres Lokaal Bestuur in Control. Daarom krijgen FAMO leden € 50,- korting bij deelname aan dit congres. De kortingscode FAMO18 geeft u in het aanmeldformulier op. Na afloop van het congres krijgt u ook nog het handboek Adlasz voor de slimme gemeente, ter waarde van 49,50 euro, mee. Bij inschrijving kunt u aangeven of u een deelnemingscertificaat wilt voor uw PE-punten. Het certificaat krijgt u na afloop mee.

Locatie

Het RiskCongres Lokaal Bestuur vindt plaats in de Statenzaal van het Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584 BA UTRECHT.

Er zijn maximaal 50 parkeerplaatsen gereserveerd op P2 voor diegenen die per auto komen. Het provinciehuis is goed bereikbaar per openbaar vervoer vanaf Utrecht CS met de bus, uitstappen halte Pythagoraslaan.

Meer info

Kijk voor meer informatie op de website RiskCongres Lokaal Bestuur

RiskCongres Lokaal Bestuur in Control RiskCongres Lokaal Bestuur in Control
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek