Menu

Leerkring Bedrijfsvoering in het sociaal domein - bijeenkomst 1

vrijdag 16 november 2018 09:30 - vrijdag 16 november 2018 12:00

Goed opdrachtgeverschap & goed opdrachtnemerschap

Datum: vrijdag 16 november 2018 van 09:30 tot 12 uur.
Locatie: Berenschot, Europlaan 40, Utrecht

In de eerste sessie gaan we stilstaan bij goed opdrachtgeverschap en goed opdrachtnemerschap, na aanleiding van de notitie die Berenschot geschreven heeft voor de VNG.

Wat is er voor nodig om als goed opdrachtgever te functioneren en wat werkt wel of wat werkt niet?

Deze sessie wordt begeleid door Maarten Adelmeijer en Daniël Huisman.
Maarten is een ervaren projectleider van complexe, politiek gevoelige projecten in opdracht van gemeenten, gemeenschappelijke regelingen en ministeries. Met zijn financiële achtergrond is hij thuis in verantwoordingsinformatie en als consultant in het sociaal domein is hij ook bekend met inhoud en veld op het gebied van jeugdzorg.

Daniël Huisman is senior managing consultant op het gebied van bedrijfsvoeringvraagstukken binnen de publieke sector. Hij heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Binnen Berenschot was hij betrokken bij tientallen onderzoeken op het gebied van interbestuurlijke samenwerking en samenwerkingen tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Kosten

U kunt zich aanmelden via onderstaande button.
De kosten voor deelname bedragen:

  • FAMO-leden: gratis
  • Niet-leden € 60,- (excl. BTW)
Aanmelden

Annuleren deelname
Kunt u na inschrijving toch niet aanwezig zijn? Breng ons via secretariaat@famo.org op de hoogte of laat iemand anders in uw plaats komen! Komt u niet opdagen zonder dit te laten weten, dan zijn we genoodzaakt een no-show factuur te sturen van € 60,-.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek