Menu

FAMO webinar: Risicomanagement en informatieveiligheid

vrijdag 18 juni 2021 10:00 - vrijdag 18 juni 2021 11:00

Webinar: Risicomanagement en informatieveiligheid
Doelgroep: Deze webinar is interessant voor mensen die werkzaam zijn binnen bedrijfsvoering, maar zeker ook voor mensen die zich bezig houden met informatieveiligheid. Voel je daarom ook vrij deze uitnodiging te delen met je collega's op dat domein.
Datum: vrijdag 18 juni 2021
Tijdstip: 10.00 tot 11.00 uur
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

De Informatiebeveiligingsdienst (IBD onderdeel van de VNG) en Dennis Lacroix (gemeentesecretaris Hof van Twente) verzorgen gezamenlijk een webinar over risicomanagement in het kader van informatieveiligheid. Zij zullen hierbij een praktijkcasus gebruiken: gemeente Hof van Twente werd eind 2020 getroffen door een cyberaanval waardoor een groot datalek dreigde te ontstaan. Hoe kun je je als gemeente hier tegen wapenen en welke lessen zijn te leren van Hof van Twente?

Kosten en inschrijving

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FAMO voor € 25,-. Meer informatie over een FAMO lidmaatschap vind je op onze website.

Twee dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

INSCHRIJVEN via deze link
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek