Menu

FAMO webinar: Onzekere tijden. Wat betekent onrust in de wereld voor de financiën van gemeenten?

vrijdag 1 april 2022 10:00 - vrijdag 1 april 2022 11:00

Datum: 1 april 2022
Tijdstip: 10.00 - 11.00 uur
Kanaal : Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

In een aantal weken tijd lijkt de wereld compleet te zijn veranderd. De oorlog in Oekraïne heeft geleid tot een humanitaire crisis, waarbij opvang nodig is voor iedereen die een veilige plek zoekt.

Als gevolg van deze oorlog exploderen de prijzen van energie en voeding. Dit alles heeft behoorlijke gevolgen voor de wereldeconomie en de financiële markten, maar ook voor ieders huishoudboekje. Landelijk vraagt dit om nieuwe keuzes. Maar ook gemeenten worden voor nieuwe uitdagingen gesteld.

Programma

Tijdens de maandelijkse digitale bijeenkomst van de FAMO neemt de BNG Bank u mee in de laatste macro-economische ontwikkelingen en de impact daarvan op de gemeentelijke financiën. Voor zover er op 1 april actuele informatie over de maartcirculaire bekend is wordt u daarnaast nader geïnformeerd over de actualiteiten.

9.50 uurAanmelden / Inloggen
10.00 uurActualiteiten vanuit de FAMO, over de maartcirculaire voor zover deze op dat moment bekend is
10.15 uurPresentatie door BNG Bank over de laatste macro-economische ontwikkelingen en de impact daarvan op de gemeentelijke financiën.


Inschrijven

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Niet leden kunnen ook inschrijven en deelnemen, maar betalen een bijdrage van € 95,- per persoon.

Meld je aan via onderstaande button INSCHRIJVEN aan voor het webinar. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link met toegang tot het webinar. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geef dit dan per mail door aan secretartiaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

AANMELDFORMULIER
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek