Menu

FAMO Webinar: Krapte op de arbeidsmarkt, een (on)beheersbaar risico?

vrijdag 3 december 2021 10:00 - vrijdag 3 december 2021 11:00

Webinar: Krapte op de arbeidsmarkt, een (on)beheersbaar risico?
Doelgroep: Deze webinar is interessant voor mensen die werkzaam zijn binnen bedrijfsvoering, Human Resources maar zeker ook voor mensen die zich bezig houden met de arbeidsmarkt. Voel je daarom ook vrij deze uitnodiging te delen met je collega's op dat domein.
Datum: vrijdag 3 december 2021
Tijdstip: 10.00 tot 11.00 uur
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Inleiding

Er is een gebrek aan mensen die in gemeentelijke dienst komen en daarmee continuïteit bieden. Hoe zorg je ervoor dat je, zeker met de maatschappelijke financiële uitdagingen in deze tijd, over voldoende gekwalificeerd personeel beschikt. En hoe borg je kennis in de organisatie?

Gemeenten willen met succes de arbeidsmarkt benaderen. Maar hoe pak je dat aan? En met welke actuele uitdagingen op het gebied van inhuur, rechtmatigheid en wetgeving heb je dan te maken?

Vragen die actueler zijn dan ooit. Samen met het A&O fonds en BMC bieden we onze leden een inkijk in de meest recente inzichten en reiken we tips en adviezen aan. Op vrijdag 3 december van 10.00 – 11.00 uur bent u van hartelijk welkom tijdens onze maandelijkse digitale bijeenkomst.

Interesse?

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Niet leden kunnen ook inschrijven en deelnemen, maar betalen een bijdrage van € 95,- per persoon.

Inschrijven

Meld je aan via onderstaande button INSCHRIJVEN aan voor het webinar. Eén dag voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

INSCHRIJVEN
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek