Menu

FAMO webinar: Hoe beïnvloedt corona de publieke sector?

vrijdag 21 mei 2021 10:00 - vrijdag 21 mei 2021 11:00

Webinar: Hoe beïnvloedt corona de publieke sector?
Doelgroep: Deze webinar is interessant voor mensen die werkzaam zijn binnen bedrijfsvoering, maar zeker ook voor mensen die zich bezig houden met strategische vraagstukken. Voel je daarom ook vrij deze uitnodiging te delen met je collega's op dat domein.
Datum: vrijdag 21 mei 2021
Tijdstip: 10.00 tot 11.00 uur
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Michiel Ellens, business developer BNGbank voor de publieke sector geeft een inkijk in de betekenis van de coronacrisis op de financiële markt en daarmee ook de publieke sector. Welke informatie hebben we al wel en waar zitten de witte vlekken? Bastiaan van der Stoep (businesscontroller bij gemeente Gouda), heeft samen met Astrid Benders (strategisch adviseur gemeente Gouda) de coronamonitor ontwikkeld om de impact op de gemeente én de stad in beeld te krijgen. De monitor geeft inzicht in de invloed op economisch, sociaal, maatschappelijk en veiligheidsvlak. In deze webinar krijgen deelnemers inzicht in de macro effecten, maar ook op gemeentelijk niveau.

Kosten en inschrijving

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FAMO voor € 25,-. Meer informatie over een FAMO lidmaatschap vind je op onze website.

Twee dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

INSCHRIJVEN via deze button
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek