Menu

FAMO Webinar: Het geheim van succesvol bezuinigen bij gemeenten

vrijdag 4 februari 2022 10:00

Datum: vrijdag 4 februari 2022
Tijd: 10.00 - 11.00 uur
Locatie: online webinar
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Bezuinigen bij gemeenten moeilijk? Ja, altijd, maar het kan makkelijker dan je denkt.

Arie Teeuw, auteur van het boek ‘Komt een man bij de gemeente’, heeft afgelopen jaren meer dan veertig gemeenten helpen bezuinigen. Voor in totaal ruim 150 miljoen euro. In alle gevallen haalbare bezuinigingen met minstens de omvang van het samen met het gemeentebestuur afgesproken bedrag. Hoe doet hij dit? Wat is zijn geheim?

In de online bijeenkomst van de FAMO neemt hij je mee in de geheimen van succesvol bezuinigen. Ook nu weer actueel; meerdere gemeenten hebben een negatief financieel perspectief als gevolg van de herijking van het gemeentefonds. Ook zijn diverse gemeenten bezig zijn om financiële ruimte voor de nieuwe bestuursperiode te organiseren. Tijdens deze online bijeenkomst wordt op een interactieve manier ingegaan op de ervaring die Arie gedurende afgelopen jaren heeft opgedaan.

Een interessante online bijeenkomst die je zeker niet mag missen als je de komende periode samen met het bestuur moet nadenken over het financiële perspectief van je gemeente.

Speciale aanbieding

Voor de eerste 25 inschrijvers van deze bijeenkomst bieden we je het boek ‘Komt een man bij de gemeente’ gratis aan. Wees er dus snel bij!

Interesse?

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Niet leden kunnen ook inschrijven en deelnemen, maar betalen een bijdrage van € 95,- per persoon.

Inschrijven

Meld je aan via onderstaande button INSCHRIJVEN aan voor het webinar. Eén dag voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

INSCHRIJVEN
boek komt een man bij de gemeente cover boek Komt een man bij de gemeente
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek