Menu

FAMO Webinar: Financiële datasturing binnen de Jeugdzorg

vrijdag 5 maart 2021 10:00 - vrijdag 5 maart 2021 11:00

Webinar: Financiële datasturing binnen de Jeugdzorg
Datum: vrijdag 5 maart 2021
Tijdstip: 10.00 tot 11.00 uur
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Van reactief reageren naar proactief sturen met data

Als de kosten oplopen is bezuinigen een van de oplossingen. Dit is echter een reactieve ingreep. Bezuinigen op de eigen voorzieningen (bibliotheek, zwembad, musea, sport etc), openbare ruimte lost de oorzaken van de tekorten niet op. Oorzaken liggen vaak in het sociaal domein en dan met name in de jeugdhulp.

Door gebrek aan inzicht en mogelijkheden hier op te sturen, is het lastig problemen proactief op te pakken. Informatie en data-analyse kan helpen meer zicht te krijgen op de oorzaken van tekorten en biedt mogelijkheden om sturing en grip te versterken. In het webinar illustreren we dit aan de hand van het prognosemodel jeugdhulp.

Programma

10.00- 10.15 uur
Actualiteiten vanuit de FAMO
10.15 - 11.00 uur
Presentatie en discussie over Financiële datasturing binnen de Jeugdzorg door BMC

Kosten en inschrijving

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FAMO voor € 25,-. Meer informatie over een FAMO lidmaatschap vind je op onze website.

Twee dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek