Menu

FAMO webinar en digitale Algemene Ledenvergadering

vrijdag 8 december 2023 09:30

Datum: vrijdag 8 december 2023
Tijd: 09:30 - 11:00 uur
Locatie: digitaal, MS Teams

Op vrijdag 8 december vindt de digitale Algemene Ledenvergadering om 09.30 uur. De vergadering vindt online plaats tot 10.00 uur. De agenda is als volgt:

  1. Opening
  2. Mededelingen
  3. Vaststelling notulen 09-06-2023
  4. Begroting en bijbehorende contributie
  5. Bestuurssamenstelling
  6. Rondvraag

De stukken bekijk je hier.

Aansluitend op de ALV vindt de FAMO webinar 'Interne beheersing parkeer je niet even in de organisatie' plaats. Het FAMO webinar is van 10:00 tot 11:00 uur.

'Interne beheersing parkeer je niet even in de organisatie'

Coƶperatie ParkeerService ondersteunt 13 gemeenten bij het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van parkeerbeleid. Zij biedt gemeenten een optimale mix tussen flexibiliteit en zekerheid door onder andere inkoopkracht, kennisbundeling en schaalvoordelen. In dit webinar vertellen ze hoe zij al enkele jaren samenwerken bij het realiseren van de (beheers)doelstellingen van ParkeerService. Door de lat hoog te leggen als het gaat om de kwaliteit en interne beheersing van de organisatie zijn ze van toegevoegde waarde voor de deelnemende gemeenten. Hierbij maken ze gebruik van de applicatie van Key2Control. Deelnemers krijgen inzicht in de ervaringen die ParkeerService heeft opgedaan en nog steeds opdoet, bij het continu verbeteren, beheersen en verantwoorden van diverse bedrijfsprocessen en het verbeteren van de dienstverlening.

Het webinar is bestemd voor alle 1e, 2e en 3e lijns functionarissen in de organisatie zoals concern- en businesscontrol, 1e lijns verantwoordelijke managers, CISO, Privacy Officer, informatiemanagers, archivaris, (verbijzonderde) interne controle medewerkers, auditoren, risico eigenaren/managers en directeuren bedrijfsvoering, -control, -financiƫn en -middelen.

Meld je hier aan!
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek