Menu

FAMO webinar “De route naar financiële rechtmatigheidsverantwoording van papier naar praktijk”

vrijdag 10 maart 2023 10:00 - vrijdag 10 maart 2023 11:00

Op vrijdag 10 maart a.s. vindt er weer een FAMO webinar plaats. Dit webinar staat in het teken van de financiële rechtmatigheidsverantwoording. De gemeente Heemskerk neemt u mee in hun aanpak.

Programma

De gemeente Heemskerk en Key2Control presenteren in dit webinar hoe zij het proces van financiële rechtmatigheidsverantwoording sinds Q3 in 2022 hebben aangepakt. Deelnemers aan het webinar krijgen inzicht in de opzet van het beheersingsproces en de inzet van een management control systeem. Ook wordt duidelijk hoe de financiële rechtmatigheidsverantwoording onderdeel uitmaakt van het integrale interne beheersingsproces. En hoe je bewustwording en draagvlak krijgt bij de collega’s in je organisatie om deze belangrijke ontwikkeling succesvol door te kunnen voeren.

Het webinar is bestemd voor alle 1e, 2e en 3e lijns functionarissen in de organisatie zoals concern- en businesscontrol, 1e lijns verantwoordelijke managers, CISO, Privacy Officer, informatiemanagers, archivaris, (verbijzonderde) interne controle medewerkers, auditoren, risico eigenaren/managers en directeuren bedrijfsvoering, -control, -financiën en -middelen.

Deelname

Het webinar is toegankelijk voor FAMO-leden

Je kunt jezelf al aanmelden via de link in de community, klik hier. Voor de bijeenkomst ontvang je een link met toegang tot de vergadering. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfperiode, geef dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org.

FAMO Community
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek