Menu

FAMO webinar: de impact van digitalisering op de financiële functie van gemeenten

vrijdag 2 april 2021 10:00 - vrijdag 2 april 2021 11:00

Webinar: de impact van digitalisering op de financiële functie van gemeenten
Datum: vrijdag 2 april 2021
Tijdstip: 10.00 tot 11.00 uur
Kanaal: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst

Wil je weten wat digitalisering kan betekenen voor de financiële sturing? En hoe de toepassing ervan leidt tot een vernieuwingsproces met gevolgen voor bedrijfsvoering, werk en de toegevoegde waarde van Financiën?

Het A&O fonds Gemeenten voerde hier vorig jaar een verkenning naar uit en concludeert: De impact van digitalisering op de financiële functie is ingrijpend en zeer kansrijk. Op Goede Vrijdag 2 april geeft het A&O fonds gemeenten in een webinar een nadere toelichting op het rapport De toekomst van financiën, Verkenning van de impact van digitalisering op de financiële functie van gemeenten. Het rapport kun je hieronder downloaden.

DOWNLOAD RAPPORT

Programma

10.00- 10.15 uur
Actualiteiten vanuit de FAMO
10.15 - 11.00 uur
Presentatie en discussie over de impact van digitalisering op de financiële functie van gemeenten door A&O fonds

Interesse?

Meld je dan nu aan voor de inspiratiesessie op vrijdag 2 april (goede vrijdag) van 10.00 en 11.00 uur via onderstaande 'button' AANMELDEN.

AANMELDING IS GESLOTEN

Kosten

Alleen leden van FAMO kunnen kosteloos deelnemen aan het webinar. Ben je nog geen lid? Meld je nu direct online aan maak de eerste 4 maanden voordelig kennis met FAMO voor € 25,-. Meer informatie over een FAMO lidmaatschap vind je op onze website.

Twee dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een link met toegang tot het webinar. Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretartiaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek