Menu

FAMO webinar + digitale Algemene Ledenvergadering

vrijdag 1 juli 2022 09:30 - vrijdag 1 juli 2022 11:00

Datum: vrijdag 1 juli 2022
Tijd: 09:30 - 11:00 uur
Locatie: digitaal

Op vrijdag 1 juli aanstaande vindt de digitale Algemene Ledenvergadering van de FAMO op vrijdag 1 juli 2022 om 09.30 uur. De vergadering vindt online plaats tot 10.00 uur. Aansluitend op de ALV vindt van 10.00 tot 11.00 uur het webinar plaats. Schrijf je direct in!

Thema webinar: 'Benchmark Budgetten Gemeente'

Vensters, hét benchmarkprogramma voor de bedrijfsvoering van gemeenten, lanceert dit jaar de 'Budget Benchmark Gemeenten', een nieuw dashboard met financiële indicatoren op basis van Iv3. Aan de hand van een concrete casus zullen verschillende inzichten met behulp van het dashboard worden gedemonstreerd.

Jeroen-Wismans

Spreker: Jeroen Wismans
"Als duider ondersteun ik gemeenten bij het proces van zelfonderzoek.
Dat doe ik door kritisch mee te kijken naar de uitkomsten van Vensters en door samen conclusies te trekken over wat de cijfers ons zeggen en of dit past bij de ambities en opgaven van de gemeente".

Deelname

De Algemene Ledenvergadering is als vanzelfsprekend alleen toegankelijk voor FAMO-leden. De webinar is toegankelijk voor zowel FAMO-leden als niet-leden.

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van € 25,- voor deelname aan de webinar.

Aanmelden is mogelijk via onderstaande knop. Een dag voor de bijeenkomst ontvang je een link met toegang tot de vergadering. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geef dit dan per mail door aan secretartiaat@famo.org

Klik hier om te aan te melden!
BBG
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek