Menu

Digitale regiocarrousel: Wendbaarheid gemeentebegroting

donderdag 11 juni 2020 13:30 - donderdag 11 juni 2020 14:30

Datum: donderdag 11 juni 2020
Tijdstip: 13.30 tot 14.30 uur
Sprekers: Marco Pot en Anton Revenboer van BDO
Kanaal
: Microsoft Teams - deelnemers ontvangen een link en krijgen daarmee toegang tot de bijeenkomst
Maximum aantal deelnemers: 100
vooralsnog voorbehouden voor FAMO-leden

Terwijl de economie goed draait, hebben veel gemeenten moeite om een sluitende begroting te creëren. Als financial/ bedrijfsvoeringsmanager of controller kun je hierbij een belangrijke rol spelen en wordt er ook wat van je verwacht. FAMO en BDO nodigen u uit voor de digitale regiocarrousel over gemeentebegrotingen.

Na het volgen van dit webinar bent u weer op de hoogte welke methoden mogelijk zijn om de wendbaarheid en toekomstbestendigheid van de gemeentebegroting te vergroten en vet op de botten te creëren. De online presentatie wordt gegeven door Marco Pot en Anton Revenboer van BDO.

  • wat nu doen (besparen of innoveren) om klaar te zijn voor later en welke instrumenten (bv stresstest, zero base) zijn daarbij nuttig ?
  • Wat zijn de mogelijkheden in het sociaal domein en hoe realiseer je daadwerkelijk de besparingen ?
  • Wat zijn nog de mogelijkheden in het fysieke domein ?

Inschrijving

Vooralsnog is inschrijving voor het webinar alleen voorbehouden voor FAMO-leden. Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.


Wanneer u onverhoopt verhinderd bent of problemen ervaart tijdens de inschrijfprocedure, geeft u dit dan per mail door aan secretariaat@famo.org of per telefoon 0183 – 641 081.De inschrijfmogelijkheid via de website is gesloten. Aanmelden is nog mogelijk per e-mail via secretariaat@famo.org.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek