Menu

FAMO verwelkomt Berenschot en BMC als nieuwe partners

maandag 18 juni 2018

FAMO is verheugd twee nieuwe gerenommeerde bedrijven als businesspartners te mogen verwelkomen: Berenschot en BMC.

Berenschot helpt organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven van over de hele wereld bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Concreet gaan we met Berenschot aan de slag om kennis in het sociaal domein verder uit te diepen. We willen met een aantal gemeenten leerkringen gaan opzetten waarbij onderwerpen aan bod komen als: hoe te komen tot goed opdrachtgeverschap en goed opdrachtnemerschap, hoe kan sturing op kwaliteit en sturing op kosten goed vorm worden gegeven en/of wat is er nodig binnen de bedrijfsvoering van het sociaal domein aan formatie en welke kosten zijn hiermee gemoeid?

BMC is een adviesbureau dat bijdraagt aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. BMC zit daarnaast erg sterk in het sociaal domein, het hoofdthema van de FAMO dit jaar. Naast hun accurate praktijkervaringen binnen bedrijfsvoering zijn we erg blij om hen als nieuwe partner te mogen verwelkomen in onze kennisuitwisseling binnen het sociaal domein.

Dit jaar gaat FAMO nauw samenwerken met haar partners om slimme bedrijfsvoering in het Sociaal Domein voor gemeenten nog beter mogelijk te maken. Hoe we dat precies gaan vormgeven en uitvoeren, is nog ontwikkeling. Houd onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten voor meer informatie!

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek