Menu

FAMO als netwerkorganisatie. Wij hebben uw hulp nodig!

dinsdag 6 maart 2018

Als FAMO hebben we vorig jaar besloten een nieuwe koers in te zetten. Een koers die aansluit op de veranderingen binnen de lokale overheid. Wij zien dat de lokale overheid steeds meer wordt beoordeeld op de kwaliteit van de uitvoering. Bedrijfsvoering is essentieel verbonden aan de uitvoering en daarom bepalend voor het succes van gemeenten.

Wij zien ook dat er vele interessante vernieuwingen en innovaties op het gebied van digitalisering en data ontstaan die verrassende mogelijkheden bieden. We willen deze ontwikkelingen met onze leden delen en het netwerk benutten om te verbinden, inspireren, en professionaliseren.

Bij dit laatste hebben wij uw hulp nodig. Om het middelpunt te zijn in het netwerk als het gaat om bedrijfsvoering met een integrale visie zetten wij als FAMO in op het naar buiten treden. Dit betekent onder andere dat we actiever willen zijn op onze social media kanalen. We zijn actief op LinkedIn, Twitter en Facebook.

Op LinkedIn hebben wij een groep voor ons netwerk. Binnen deze groep is het mogelijk om interessante berichten, artikelen, vermeldingen, updates, etc., te delen met elkaar. Dit is een “gesloten” groep, en men moet toegelaten worden door de beheerders van deze groep. Komt u op LinkedIn een interessant en/of relevant artikel tegen waarvan u denkt: ‘dit zou wel eens interessant kunnen zijn voor de rest van het FAMO netwerk.’? Deel het in deze groep!

Daarnaast hebben wij als FAMO een eigen LinkedIn pagina. Middels deze pagina zullen wij als bestuur onze eigen artikelen, evenementen en/of mededelingen delen. Tevens zijn we actief op Twitter onder @FAMObestuur en op Facebook ook onder @FAMObestuur. Ook hier zullen we interessante content delen.

Onze vraag aan jullie: volg ons op de social media kanalen! Hoe meer volgers de FAMO heeft, hoe groter ons netwerk wordt, en hoe groter ons bereik en onze impact zal zijn om bedrijfsvoering met een integrale visie aan te pakken. Komt u daarnaast iets interessants en/of relevants voor de FAMO tegen op social media, of ergens anders online? Tag, retweet of bericht ons, of deel bijvoorbeeld het artikel in de LinkedIn groepspagina met de rest van de FAMO volgers!

Volg ons dus op Twitter, de LinkedIn groepspagina, onze eigen FAMO Linkedin pagina en op Facebook, en help ons het netwerk te vergroten!

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek