Menu
Over Famo Onze partners Publicaties Jouw netwerk!

Schrijf je in voor de eerste FAMO rondetafel bijeenkomst van 15 november!

woensdag 17 oktober 2018

Donderdag 15 november gaan we met elkaar om tafel zitten om kennis te wisselen en samen te werken op een aantal verschillende onderwerpen waar de FAMO actie op wilt ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst staan vier onderwerpen centraal, welke worden voor- en ingeleid door personen waarmee we al een tijd mee aan het voorbereiden zijn en door partners van de FAMO voor extra expertise. Deze onderwerpen zijn:

  1. Omgaan met accountants
  2. Tekorten voor 2019
  3. Berichten / dataverkeer, hoe maken we dit beter?

Het idee van de ronde tafels is dat de deelnemers van een tafel/onderwerp met elkaar in gesprek gaan om actief kennis te delen met elkaar. Daarnaast willen we verkennen met elkaar wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn om de kennis nog verder te ontwikkelen, en wat daarvoor gedaan moet worden. Misschien is de conclusie van een tafel wel dat er een white paper wordt geschreven, dat er verschillende seminars door het land worden gegeven, of om samen met partners verschillende trainingen op te gaan zetten. Samen willen we verder komen! Elke tafel heeft straks deelnemers met een actieve houding, die goed voorbereid op een onderwerp zijn.

Wil je meedoen aan een van de onderwerpen, en ook actief een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de kennis, kunde en expertise op dit gebied? Klik hier om je aan te melden.


Locatie: HNK Utrecht Centraal (Arthur van Schendelstraat 650)

Tijd: 15:30 - 18:00 (met aansluitend mogelijkheid tot diner)

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek