Menu
Over Famo Onze partners Publicaties Jouw netwerk!

Met korting naar Riskcongres Lokaal Bestuur

maandag 7 januari 2019

Op woensdagmiddag 13 februari aanstaande komen top sprekers onder leiding van dagvoorzitter Piet Klop en Ronald Provoost bijeen in de Statenzaal van het Provinciehuis Utrecht voor het jaarlijkse RiskCongres Lokaal Bestuur in samenwerking met FAMO en PRIMO Nederland. Het thema dit jaar is "Lokaal Bestuur aan het woord over Sociaal Domein".

Het Sociaal Domein raakt direct de burgers en de gemeentepolitiek. Veel is er veranderd met de overdracht van middelen richting Lokaal Bestuur. Gemeenten kunnen veel met elkaar delen. Soms gebeurt dat, maar er is ruimte voor verbetering. We bekijken de mogelijkheden tot verbetering vanuit risk en compliance perspectief, waarbij interne beheersing van de bedrijfsvoering, risicomanagement en compliance centraal staan.

Bent u lid van FAMO of van PRIMO Nederland, profiteer van uw lidmaatschap en geniet van 50 euro korting op uw entreeticket. U vermeldt dit gewoon onder 'kortingscode' bij uw online inschrijving.

U bent op woensdag 13 februari 2019 van harte welkom vanaf 11.30 uur. Het programma begint exact om 12.00 met de lunchworkshop en wordt na om 17.00 uur afgesloten met een networking cocktail in de Foyer van het Provinciehuis van Utrecht.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek