Menu
Over Famo Onze partners Publicaties Jouw netwerk!

Big Data, HR analytics en Data science

donderdag 5 juli 2018

FAMO blijft graag bij de tijd. Big Data, HR analytics en ontwikkelingen op het gebied van data science: allemaal ontwikkelingen die ook voor de gemeentelijke overheid van groot belang zijn. In de toekomst zal naar onze overtuiging elke gemeente op de een of andere manier geconfronteerd worden met het werken met big data. Erg belangrijk om daar tijdig ervaring mee op te doen! Als FAMO spelen we hier graag een actieve rol in; reden waarom we je deze mail sturen!

Samen met VNG Realisatie en SistersChange zijn wij op zoek naar een aantal gemeenten die samen met ons de eerste stappen op het gebied van big data, analyse van data, prognoses en meer willen zetten. We doen dit graag in de vorm van pilots, om van elkaar te kunnen leren, kennis en ervaring uit te wisselen en te experimenteren met het uitvragen en analyseren van gegevens en meer!

In bijgaande flyer kun je lezen wat ons idee is, wat dit betekent, hoe we de pilots willen gaan inrichten en andere praktische zaken.

We zijn uiteraard ook zeer benieuwd naar je reactie en uiteraard naar je deelname! Geïnteresseerd? Of meer weten? Laat het ons weten! Namens FAMO zal Roderik Kopp en/of Sabine Eisses van SistersChange je benaderen om je vragen te beantwoorden, de pilot toe te lichten en indien wenselijk een afspraak te maken.

Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan kun je bellen of mailen met Roderik Kopp: projecten@famo.org T0642208784 of Sabine Eisses: Sabineeisses@Sisterschange.nl T 0615476139

We hopen op je deelname!

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek