Menu

Hét WERKcongres

donderdag 2 november 2017 11:45 - donderdag 2 november 2017 17:00

Bent u als beleidsmaker geïnteresseerd in de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor ambtenaren? Wilt u weten hoe u de inzetbaarheid en mobiliteit van uw medewerkers bevordert? Hoe belangrijk is beloning eigenlijk bij het aantrekken van personeel? En wat kunnen overheidsorganisaties doen om hun wendbaarheid te vergroten? Dit zijn een aantal van de vragen waarop u tijdens het allereerste WERKcongres antwoord krijgt.

Interesse? Schrijft u zich dan nu gratis in voor het WERKcongres op donderdagmiddag 2 november. Dan presenteert het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de belangrijkste resultaten van het Personeels- en Mobiliteitsonderzoek (PoMo), verdiepende analyses daarop en andere toonaangevende studies.

5 redenen om naar het WERKcongres te gaan

  1. U krijgt de laatste resultaten en inzichten uit het grootste personeelsonderzoek onder ambtenaren. Thema's zijn onder andere: de arbeidsmarkt, werkbeleving, duurzame inzetbaarheid, mobiliteit en leren en ontwikkelen.
  2. U leert hoe de Nederlandse publieke dienst in internationaal perspectief scoort.
  3. Tijdens de twee workshoprondes kiest u zelf de onderwerpen die u aanspreken.
  4. U ontmoet gedreven vakgenoten en specialisten.
  5. U ontvangt de publicatie van de gepresenteerde onderzoeksresultaten, Trends & Cijfers 2017 en de leerstoelpublicatie 'Staat van de Ambtelijke Dienst' (STAD).
Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek