Menu

Expertbijeenkomst doorontwikkelen controleaanpak Wmo en Jeugdwet Zwolle

donderdag 19 oktober 2017 09:30 - donderdag 19 oktober 2017 13:30

Hoe kunnen gemeenten de eigen controleaanpak over 2018 en verder ontwikkelen, eventueel zonder landelijk accountantsprotocol? Rond deze vraag organiseert het programma i-Sociaal Domein het gesprek tussen controllers van gemeenten en aanbieders tijdens een expertbijeenkomst.

De bijeenkomst is interactief. Deelnemers delen positieve ervaringen en verkennen samen hoe in de eigen situatie het controleproces vernieuwd kan worden. Dit gesprek wordt ondersteund door experts van het team financiƫle controle van i-Sociaal Domein en externen die ervaringen uit de praktijk inbrengen.

Locatie en tijd

Regardz Nieuwe Buitensociƫteit, Stationsplein 1, 8011 CW Zwolle, 9.30 uur tot en met 13.30 uur.

Ontvangst met koffie is vanaf 9.00 uur. De bijeenkomst is inclusief lunch.

Doelgroep

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor controllers van gemeenten die de standaarden en voorzieningenvan het programma i-Sociaal Domein al succesvol toepassen en waar deze de basis vormen voor een goedgekeurde jaarrekening. Daarnaast nodigt het programma ook controllers van zorgaanbieders uit. Succesvol doorontwikkelen van de controleaanpak bij gemeenten vraagt namelijk goede afstemming met aanbieders.

Doel

Tijdens deze bijeenkomst zullen we heel specifiek praten over de doorontwikkelmogelijkheden van de controlemodellen, waarbij we ervan uitgaan dat de deelnemers de basis goed op orde hebben en goed doorzien. Het is dus een echte expertgroep.

Kosten

Deelname is gratis.

Deel dit via:
Naar overzicht
Sluiten
X Zoek